Kezdőlap Uncategorized Sansz -Júniusi programajánló

Sansz -Júniusi programajánló

Somogyi Eszter
80 megtekintés

Tyű, nagyon jó lesz végre újra találkozni! Mármint úgy rendesen. Szembenézősen, akár ölelősen, heccelődve, nagyokat röhögve és persze máskor sírva. Életszagúan. No lássuk akkor, mikor hol miért hogyan.

Először is június 5-én újra Sansz-estezünk. A cím, mi is lehetne más, mint Karanténmesék. Ez az élményszínházi est most kicsit más lesz. Szeretnénk ha nem kiemelt mesélőkkel meséznénk, hanem mindenki bedobná – nyitottsága és jó érzése szerint – a közösbe, amit megfőzött. Vagyis amit kivett, elengedett, megdolgozott az elmúlt pár hónapban. Változtunk, ez nem is kétséges, emeljük hát egymást. Az új látószögünkkel. Osszuk meg-szét, aztán adjuk össze, hogy még több lehessen!

Részletek itt: Karanténmesék

 

Június 6-án Anyamesék címmel találkoznánk, mi nők, anyukák, várandósok. Egy beszélgetésre. Ha összejön. Ha öten leszünk, már megtartjuk, így aztán aki tervezi, hogy jön, írjon rögvest!

Részletek itt:Anyamesék

 

Június 26-án Latin partit szervezünk a Harmónia Táncklubbal közösen. Amire számíthattok, barátságos hangulat, nagggyon jó latin zenék, reméljük bohóclámpás-kerthelységes-táncparkett (rossz idő esetén parkettás terem) és klassz társaság. Gyertek mulatni!

Részleteket itt találtok: Latin parti

 

 

 

 

Érdekelhet még

Szólj hozzá!