Kezdőlap Uncategorized Karantén életmesék – júniusban újra Sansz élményszínház!

Karantén életmesék – júniusban újra Sansz élményszínház!

Somogyi Eszter
133 megtekintés

Juj de vártuk már, hogy kiírhassuk ezt a következő estet! A téma ugyanis nagyon adta magát: lépten nyomon nagy fordulatokról, változásokról, megérkezésekről és elindulásokról szólnak körülöttünk a történetek. Hát gyertek és meséljétek el!

Ezúttal szívesen tartunk teret kettőnél akár több mesélőnek is!
Ha valami nagyot fordult az életedben, benned, a jövőben, a jelenedben, a kapcsolatodban az elmúlt két hónap alatt, ha már megértetted és feldolgoztad, ha megvan a saját tanulságod és ha van kedved másokkal is megosztani, ne habozz, jelentkezz Mesélőnek!

Azoknak, akik még sosem jártak Sansz-esten…
A Sansz-estek afféle életmese színházak, vágatlan történetekkel, kozmetikázatlan érzelmekkel. És persze interaktív részekkel, ahol másokkal, magunkkal ismerkedhetünk egy picit. Gyere nyitottan,csak így nyer értelmet az este.

A Sansz-esteken mindig vannak Mesélőink, akik elmondják, hogyan is érkezett meg a változás gondolata, mi segített, mi oldott, mi vitt előre. A saját történeteiket, felismeréseiket, megoldásaikat hozzák el, hogy együtt hallgassunk, tűnődjünk, motivációt szerezzünk, a saját elménken kívülről érkező lehetőségeket lássunk. És mindig vannak Hallgatóink, akik ha úgy, hát felcsapnak mesélni, akik bármikor kérdezhetnek, akikkel együtt játszunk. Az este végén pedig igen sokszor térünk haza azt mormolva, „Aha!”.

Ezen az estén olyan mesélőket várunk, akik szívesen megosztanák saját történetüket a karantén időszakából. Fontos, hogy a téma a mesélőben megdolgozott legyen, önreflexióval, saját tanulsággal, amivel másokat is emelni lehet.
Akit pedig valamiért megszólított a téma, azt várjuk szeretettel hallgatóságnak!

Az esten való részvétel Mesélőként és Hallgatóként is regisztrációhoz kötött, jelentkezni és jegyet váltani az alábbi címen lehet:
http://sanszneked.hu/jelentkezes/

Időpont: 2020. június 5. este 19:00
Helyszín:Dunakavics Bowling Klub Óbuda emeleti terem (1031 Nánási út 67.)

Belépő hozzájárulás:1500-Ft

Érdekelhet még

Szólj hozzá!