Kezdőlap Napi Sansz Napi Sansz! – Játszatok tétben!

Napi Sansz! – Játszatok tétben!

Somogyi Eszter
9 megtekintés

A nagyfiam most lesz 11. Akinek van otthon egy-két kiskamasza, az pontosan tudja, hogy ez a magamban ellevős, hagyjatok már békén, fejre gyógyult fülhallgatós korszak. Mondanom sem kell, hogy ilyenkor társasjátékba csalni a gyereket igazi kihívás. A minap a férjem azonban új ötlettel állt elő. Játszunk tétben! A gyereknek rögvest felcsillant a szeme. Először csak a Monopoly játékpénzei kerültek elő, később már házimunkákat lehetett feltenni tétnek, majd jövőbeni programokat nyerhetett a szerencsésebb játékos. A házikaszinó annyira bejött, hogy azóta hetente többször is hozza a gyerek a kártyát és persze a kis mázlista viszi a nyereményeket.

Programajánlós

Ha családban vagytok otthon: találjatok olyan játékot ami nem túl hosszú és élvezetes lehet tétben játszani. Feltenni pedig szinte bármit lehet, a fiókban rejtőző csokitól kezdve, az átvállalt házimunkán át, a készített meglepetésig. Használjátok a fantáziátokat, hiszen csakis nyerhettek!

Ha párral vagy otthon: no akkor határ a csillagos ég. Az üvegezés nem véletlenül volt tinikorunk egyik legnépszerűbb játéka. De nem kell ahhoz feltétlenül vetkőzni, hogy nagy legyen a tét. Játszhattok egy-egy titok elmondásában, valamilyen kedvenc kényeztető forma elnyeréséért vagy éppen házimunka-tétben is.

Ha egyedül vagy otthon: számtalan egyedül is játszható kártyajáték vagy éppen online játék van. Ezúttal azonban állapodj meg magaddal tétekben. Például, ha ezt a játékot megnyerem, megeszem azt a kocka csokit, ha vesztek, 10 felülést csinálok. Vagy dobj ki egy számot 1 és 50 között, te döntöd el, hogy egy vagy kétjegyűre dobsz. A szám ami kijött, ezúttal sorszámot jelöl majd. Nézd meg a telefonod névsorában, hogy ki áll az adott sorszámon és hívd fel csak úgy egy kis beszélgetésre. Ki tudja, mit nyerhetsz vele…

Érdekelhet még

Szólj hozzá!