Kezdőlap Napi Sansz Napi Sansz! – Csakis a szemébe

Napi Sansz! – Csakis a szemébe

Somogyi Eszter
15 megtekintés

Emlékszem az első alkalomra, amikor átéltem. Egy fesztiválon Szívtáncoltunk együtt vagy harminc idegennel. A Szívtánc nem egy mozgásforma, a tekintetek nagyon mély játékáról szól. A lényege pedig az, hogy legalább két percig mindenféle beszéd vagy egyéb mozgás nélkül egymás szemébe nézel valakivel. A szem a lélek tükre és elég árulkodó. Igen sokat mesél a másikról, ahogy magunkról is. Megmutatja, mennyire tudunk beengedni, megnyílni, zavarba jövünk-e a másik lelkétől. Igazi elmélyülős, önismereti kaland ez, hatalmas élmény, próbáld ki!

Programajánlós

Ha családban vagytok otthon: a legjobb! Nézz a gyermekeid vagy a szüleid szemébe egyenkét két-két percig. Olyan élmény, amit sosem felejtesz el!

Ha a pároddal vagy otthon: kötelező program! A Szívtánc egy olyan őszinte és mély kapcsolódási forma, ami egészen elképesztő élményt ad. Ne tántorítson el, ha elsőre nehéznek, kínosnak tűnik vagy éppen nevetőgörcsöt kapsz, folytassátok bátran, megéri!

Ha egyedül vagy otthon: Keress egy kényelmes széket és húzd oda a tükör elé. Kapcsold ki a telefont és minden mást, ami megzavarhat. Engedd meg magadnak, hogy ezúttal tényleg meglásd magad a tükörben. Ne siess, adj időt, feledkezz bele akár az egyes testrészeidbe, nézd meg, mit is gondolsz róluk valójában. Mindenképpen az arcoddal fejezd be a kalandot. Hidd el, páratlan élmény lesz!

Érdekelhet még

Szólj hozzá!