Kezdőlap Egyéb A terhes pisi esete a világbékével

A terhes pisi esete a világbékével

Somogyi Eszter
0 megtekintés

Az Internetet, többek között az Indexet is megjárta az a hír, miszerint online immáron terhes női vizeletet, és ha már úgy, természetesen pozitív terhességi tesztet is lehet vásárolni. Állítólag a kereslet nem is oly csekély: mind több nő találja úgy, hogy egy egyéjszakás kaland után bemutatni a két vonalat kifizetődő, mások pedig kedvüket lelik hűtlenkedő párjuk ilyenforma megtréfálásában. A minimum fanyarnak nevezhető esetre nekem először a férjem hívta fel a figyelmemet, érthető felháborodással, némi megrökönyödéssel és az elkorcsosult női erények hangoztatásával -régi téma.

Elég szánalmas-szomorú ez a dolog, de nekem mégis inkább a rendszerhiba kezdett villogni a szemem előtt  – leszögezve, hogy természetesen nem tartom igazolhatónak ezt az újabb virágzó szingli-bizniszt. Valahogy az pattant rám első benyomásként, hogy milyen torz dolgokat, tevékenységeket, jellemeket, élethelyzeteket, kapcsolatokat is termelünk mi ki magunknak itt, állítólag valahol a civilizáció csúcsán. Hogy ott ülünk a magaslaton, próbálgatjuk a saját és a Földünk határait, miközben különösebben nem mozdít az apátiánkon semmi, ami igazán veszélyes. Hogy fura faj az ember és jelen esetben a legnagyobb kérdés az, hogy minek kell történnie ahhoz, hogy végre a fejünkhöz kapjunk. A külső környezetünk, a bolygónk élhetetlenné melegedése, illetve a társadalmaink egyre  szocipatább jellege ugyanis láthatóan nem tűnik elegendőnek az ébredéshez.

Érdekelhet még

3 hozzászólás

cirmi szeptember 6, 2013 - 6:58 du.

Elkorcsosult női erények?! Mert aztán a férfiak különbek? Nem is hinné senki, mennyi számító, képmutató, aljas alak van azok között is, legtöbbször éppen azok, akikről nem is feltételezné a közvetlen környezet!

Válasz
Somogyi Eszter szeptember 11, 2013 - 1:23 du.

Kedves Cirmi! Azt hiszem, talán a legfölöslegesebb dolog, ami tehető, ha ez ügy mentén haladva nemi alapon diszkriminálunk. Sokfélék vagyunk, minden oldalon.

Válasz
Somogyi Eszter szeptember 11, 2013 - 1:23 du.

Kedves Cirmi! Azt hiszem, talán a legfölöslegesebb dolog, ami tehető, ha ez ügy mentén haladva nemi alapon diszkriminálunk. Sokfélék vagyunk, minden oldalon.

Válasz

Szólj hozzá!