Sansz-Estek

Mindig rájövünk, sosem tudunk olyan kreatívak lenni, mint az Élet – éppen ez adja a Sansz – estek szépségét. Hogy rólunk szólnak. A céljuk pedig mindig ugyanaz: a tapasztalatok megosztása által egymás emelése. Hogy ezt nem egy könyv oldalain keresztül vagy egy szakértő szájából elhangzó kijelentés formájában tesszük? Valóban nem. Ezúttal inkább egy jó kis színházi estét csapunk, interaktív részekkel, őszinte, emberi életmesékkel, váratlan és vágatlan fordulatokkal. Tarts velünk, akár oszd meg a történedet Te is!

A Sansz- Esteken mindig vannak Mesélőink, akik elhozzák saját történetüket, tanulságaikat és mindig vannak Hallagtóink, akik egy idő után, ha úgy érzik, megszólalnak.Mindig elfogadó a közeg és igen sokszor térünk haza azzal, hogy “Aha!”. Ha valami, hát ez a jó benne. Hogy megértésbe segítjük és ezáltal emeljük egymást!
Mindig van játék és csakazértis van egy meglepi a végén.

Mindig más témát járunk körül – olyasmit, ami sokakat érint, olyasmit, amiről kevesen beszélnek nyíltan.

A rendezvények ingyenesek, de aki szeretne dob valamit a kis felajánlós dobozunkba.

Az estek moderátorai: Somogyi Eszter és Tóth Szabolcs

Kérlek, ha jössz, regisztrálj, hogy tudjunk létszámot kalkulálni a sanszestek@gmail.com vagy az sanszneked@gmail.com email címen!

 

 

 

 

Márciusi Sansz-estünk: 2019. március 5. kedd este 19:00

Mit tettél velem, huncut Önismeret! – Élményszínház (ingyenes)

No erre aztán valóban igaz: Mindenki másképp csinálja!

Van, aki tanfolyami keretek között, más egy nehéz élethelyzet kapcsán saját kútfőből, akad aki kettesben egy mesterrel járva, más felsőbb segítséget kérve.

Hogy kinek mit gyümölcsözött az a sokszínű, milliónyi lehetséges utat takaró valami, amit önismeretnek nevezünk…no erről szólnak majd a mesék ezen az estén.

Azoknak, akik még sosem jártak Sansz-esten…
A Sansz-estek afféle életmese színházak, hús-vér emberekkel, vágatlan történetekkel, kozmetikázatlan érzelmekkel. És persze interaktív részekkel, ahol másokkal, magunkkal ismerkedhetünk egy picit. Gyere nyitottan és vigyél haza valami személyre szólót!

A Sansz-esteken mindig vannak Mesélőink, akik elmondják, hogyan is érkezett meg a változás gondolata, mi segített, mi oldott, mi vitt előre. A saját történeteiket, felismeréseiket, megoldásaikat hozzák el, hogy együtt hallgassunk, tűnődjünk, motivációt szerezzünk, a saját elménken kívülről érkező lehetőségeket lássunk. És mindig vannak Hallgatóink, akik ha úgy, hát felcsapnak mesélni, akik bármikor kérdezhetnek, akikkel együtt játszunk. Az este végén pedig igen sokszor térünk haza azt mormolva, „Aha!”.

Ezen az estén olyan mesélőket várunk, akik szívesen megosztanák saját történetüket arról, hogy az önismeret milyen minőségi változásokat idézett elő az életében, hogyan talált rá, mi indította el és melyik úton.

Az est regisztrációhoz kötött, jelentkezni mesélőnek vagy hallgatónak az alábbi email címen lehet:
info@sanszneked.hu

A Sansz-esteket két évig ingyenesen szerveztük, mert hiszünk abban, hogy emelik a résztvevőket, lehetőséget kínálnak arra, hogy tanuljunk egymástól, elgondolkozzunk, új nézőpontokat találjunk a saját életünkhöz. A megnövekedett költségeket viszont a továbbiakban már nem tudjuk magunkra vállalni, ezért a Sansz-estek mostantól 1500 forintos hozzájárulással látogathatóak.

Helyszín: Dunakavics Bowling Klub Óbuda Galéria
Időpont: 2019. március 5. 19:00.