Rólunk

A Sanszot ketten álmodjuk, tervezzük, szervezzük. Nőként és férfiként, anyaként és apaként, de leginkább emberként igyekszünk beleállni, jelenlegi legjobb tudásunk, nyitottságunk szerint. Úgy tapasztaljuk, van abban valami jó, hogy ha eljöttök, minket is láttok. Az életünk kis bugyraival, a programokon rohangáló vagy éppen segítő gyerkőceinkkel, kutyáinkkal, magaslatainkkal, sötétebb napjainkkal. Hiszen ilyen az életünk.

Somogyi Eszter
Eredeti végzettségem szerint jogász vagyok, később közel tíz évig napilapok és női magazinok berkein belül újságíróként dolgoztam. A kisfiam születése után indítottam el saját, Sajtókapocs névre keresztelt vállalkozásomat, ennek keretében ügyfeleim sajtókommunikációjáért felelek. Jelen pillanatban a Sansz mellett az Everness Fesztivál sajtókommunikációját szervezem.

Egy alapos, sokéves testi probléma holisztikus szemléletű megoldása kísért az önismeret irányába, ahol én is, mint sokan, sokféle utat bejártam és járok ma is. Azt gondolom, a jelenben létre tanított valamennyi, megélni a pillanatot, az egyetlen helyet, ahol megérteni lehet valamit, ahol változtatni lehet bármin.

Számomra a Sansz azt jelenti, hogy van egy tér, ahova jó megérkezni, ahol jó lenni, érzi ezt a tested, a lelked. Ahonnan, ha nyitottan érkezel, mindig lesz mit hazavinned. Ahol emberek vannak, életszagúak, őszinték, elfogadóak. Ahol az lehetsz, aki vagy.

Az a gondolat, hogy a Sansz, mint elfogadó közösségi tér, klub a maga tempójában életre kel, egyre több és újabb programot indít, mind több támogató barátra lel, nagy lelkesültséggel és örömmel tölt el.

Nyolcéves kisfiammal, Somával, a párommal Szabolccsal, valamint Füge és Tappanacs nevű kutyáinkkal Budapesten az erdőhöz és a vízhez közel élünk. Mindennapi családi életünk részei a szüleink, két nagylányunk és párjaik. A Sansz programokon teljesen szervezetlen formában valaki mindig feltűnik közülünk.

Tóth Szabolcs
Villamosmérnöki végzettséggel közel húsz évet töltöttem multinacionális cégeknél, majd két ciklusra elvállaltam Kistarcsa polgármesteri posztját. 2013-ban érett meg bennem végleg az elhatározás – más értékek mentén szeretném szervezni az életemet.

A vágyaimban egy olyan hely képe jelent meg, ahol az emberek jól érzik magukat, szórakoznak, finomakat esznek-isznak, emberieket beszélgetnek. 2014-ben sikerült életre is kelteni a vágyakat – a Római parton megnyitottam a Dunakavics Étterem Bowling Klubot.

Az első perctől kezdve éreztem, Eszterrel való találkozásunk több mint egy Nő és egy Férfi szimpátiája, a hasonló gondolkodásmód, értékrend pedig nagyon gyorsan magától értetődően rajzolta ki a közös jövőnket. Számomra mindaz, amit a Sanszban együtt csinálunk, ugyanezt a természetes jelleget hordozza magán.
A Sansz számomra egy olyan közösség, ahol ember az emberrel valóban együtt lehet. Ahova mindenki elhozza a maga tapasztalatát, így mi is a miénket.
Ahol a családunk, a gyermekeink, a négylábú segítőink természetes résztvevők. Ahova éppen ezért mindenki egy kicsit úgy jön, mintha hazaérkezne.