Foglalkozások

 Örömtánc: kéthetente vasárnap 16:00-tól

Időgazdálkodási tréning nőknek, anyukáknak –  2020. március 21. délelőtt 10:00

Sansz Anyatér Kismama Önismereti Klub – február 13-tól kéthetente csütörtökön délelőtt 10-től

Tükörszoba:önismereti kalandjáték az előítéleteink földjén, vacsorával tálalva – március 5. este 18:30

Időgazdálkodási tréning nőknek, anyukáknak II. – Március 7. reggel 9:00

 

 

 

Önismereti Bakancslista Program (Módosult program)

A program ihletője egy nagyon egyszerű tapasztalat volt, mellyel itt a Sanszban is igen gyakran találkoztunk az elmúlt két évben. Mind többen látják be az önismeret és a segítségével elérhető életminőség-változás jelentőségét, ugyanakkor még mindig sokan tűnődnek azon, merre is lenne jó elindulniuk. Az Önismereti Bakancslista programot erre hoztuk létre.

A Program célja az, hogy ráláss azokra a nagyobb témakörökre, színterekre, kapcsolódásokra az életedben ahol elakadásaid lehetnek. Ezek azonosítása, felismerése után ugyanis már sokkal könnyebb utat (módszert, időt, helyet, segítséget) választani a feloldáshoz, megoldáshoz. A hat hetes turnus végére, ha minden jól megy, egy listát tartasz majd a fejedben, kezedben mindezekről. (Mellékhatásként megeshet, hogy némi saját Magaddal kapcsolatos felismeréssel gazdagodsz.)

A részletek:

Az Önismereti Bakancslista összeállítására hat hetet szánunk online rendszerben. Öt héten át minden héten küldünk számodra egy csokornyi kérdést, melyet írásban javasolt megválaszolni. (A válaszadás mikéntjéhez és hogyanjához jelentkezés esetén az első információs levélben kapsz támpontokat. Nem keveset. )

A válaszokat NEM küldöd el nekünk vagy másnak. A Magadra szánt időben valóban Magaddal foglalkozol, Magadról gondolkozol és Magadnak írsz!

Ugyanakkor az első öt héten hetente egyszer van lehetőséged konzultálni velünk egy fél órás skype beszélgetésen vagy amennyiben a jelentkező csoport felállása megengedi, heti 1×1 óra csoportos alkalmon.

A hatodik héten nem érkezik levél, ellenben egyórás személyes vagy skpe beszélgetésre várunk mindarról, amit tapasztaltál, ahol esetleg elakadtál, igyekszünk segíteni a kérdéseid megválaszolásában, illetve beszélgethetünk egyéb lehetőségekről, utakról is.

Mindazoknak, akik részt vettek a program korábbi változatában rendelkezésükre áll a lehetőség, hogy az árkülönbözet megfizetésével részt vegyenek a mostani, módosult programon.

Az önismereti bakancslista online programjára február 15-ig tudsz jelentkezni az info@sanszneked.huemail címen. Kérlek a tárgyba írd be: Önismereti Bakancslista – jelentkezés.

A program ára: 15.000. -Ft

Szeretnénk ide megjegyzést fűzni mindazok számára, akik elgondolkoznak. Sokmindenre szánunk időt, ahogyan pénzt is. Egy mozijegy, netán színházlátogatás, egy fitness edzés, koncert vagy akárcsak egy finom vacsora valahol nem olcsó, és mi azt gondoljuk időnként igenis megérdemeljük. Adott időben és helyen páratlan élményt nyújthat. Mindaz az idő, figyelem és energia, amit Magaddal töltesz éppen ugyanilyen, csak kamatostul kamatozik az életedben bekövetkező változtatásaid hatására. Válaszd ezt a programot vagy egy teljesen másikat, mindegy, de válaszd Önmagadat. Megéri.