A Sanszról

 

A lehetőségek folyamatosan szembejönnek velünk.
…Rajtunk áll, hogy észrevesszük-e őket, rájuk pillantunk-e, befogadjuk-e őket az életünkbe. Ebben hiszünk, ezért nyitunk és tartunk teret minden olyan kezdeményezésnek, mely a testet-lelket emeli. Amitől ma egy picit jobb az élet, mint tegnap.

Hiszünk abban, hogy a világ attól lesz élhető, hogy nem megyünk a fejetlenséggel, csakazértsem magányosodunk el, időt és energiát szánunk a minőségi kapcsolatainkra. Kis- és kicsit nagyobb közösségeinkben egyaránt. Így, ezért alakult, fejlődött és változik most is folyamatosan a Sansz Közösségi tér és Alapítvány is.

Mit csinálunk?
Programokat és közösséget szervezünk a Csendkurzustól az ingyenes élményszínházi esteken át az örömtáncig bezárólag, családit, felnőttet, gyerkőcnek szólót.  Sokfélét. Mert sokfélék vagyunk és a lényeg mégiscsak az lenne, hogy mindenki megtalálja a nekivalót. Talán éppen nálunk.

A Sanszot ketten álmodjuk, tervezzük, szervezzük. Nőként és férfiként, anyaként és apaként, de leginkább emberként igyekszünk beleállni, jelenlegi legjobb tudásunk, nyitottságunk szerint. Úgy tapasztaljuk, van abban valami jó, hogy ha eljöttök, minket is láttok. Az életünk kis bugyraival, a programokon rohangáló vagy éppen segítő gyerkőceinkkel, kutyáinkkal, magaslatainkkal, sötétebb napjainkkal. Hiszen ilyen az életünk.

Az utóbbi időben egy új irány is nyílt a Sansz életében. Egyre több értékes ember és kezdeményezés talál ránk és hozza el a tudását, tapasztalatát, hogy emeljen mindannyiunkat. Workshopok nőnek körülöttünk, velünk és mi nagy örömmel látjuk, hogy a Sansz ezúttal újabb, másabb lehetőséget is teremt.

Várunk Téged is sok szeretettel, ha van kedved csatlakozni hozzánk egy estére, egy beszélgetésre, tanfolyamra vagy akár csak olvasásra!

Somogyi Eszter és Tóth Szabolcs