Kezdőlap Egyéb Kényes kis titkaim

Kényes kis titkaim

Somogyi Eszter
8 megtekintés
Gondolkoztam, hogy mást írok a régi szép idők emlékére, dehát…Be kell látni, elég sokat kamuztam én életemben. Eleinte kényszerítette a helyzet, később hozta az alkalom, aztán már csak a megszokás…és hát profi lett a rendszer. Bejáratott, majd szükségben használt, naná, hogy bűntudat-terhelt. De ettől még csak működött ünnepnapokon.
Már igencsak nagylány (asszonka) voltam, amikor pedig egy szép napfényes reggelen elvették tőlem fentről e istenadta tehetséget. Hm. Ahányszor csak elővettem volna a jólbevált receptet, elmosolyogtam magam, ami igen kínos és átlátszó, mi több megállíthatatlan volt… mosoly, vigyor, röhögés…nyilvánvalóság, leégés, lebukás. Először azt hittem, átmeneti hiba, de a rendszer végképp becsődölt. Ajvé, ahogy apám mondja.
 A sors fintora azonban, hogy bár kisebb fajta világtragédiaként éltem meg, mindez csak ujjgyakorlat volt a következő felvonáshoz. Mert ha ma excelbe rakom az összes kamut, szépen időrendbe, súlyba, színbe, szagba rendezve, a teljes listát sem bánom annyira, mint akár csak egyet is azok közül, amit magamnak sumákoltam. És tudjátok ez a legnehezebb ügy. De még van remény a szabadulásra. Egyrészt felvettem a kesztyűt, másrészt az előzőt is elvették tőlem Fentről…végülis lehet kétszer mázlimJ

Érdekelhet még

Szólj hozzá!